Нямам време за гаджета. Женен съм за работата си. Това

...
Нямам време за гаджета. Женен съм за работата си. Това
Коментари Харесай

Папи Ханс няма кога и с кого да забърка кекса

 " Нямам време за гаджета. Женен съм за работата си. " Това разкри артистът Папи Ханс.

Константин Трендафилов, както е същинското име на музиканта, е ангажиран с многочислени задължения. Освен като артист той управлява и лична рекламна организация.

Папи се пробва да съчетае двете неща. Засега му се получава. За сметка на това той няма никакво време за персонален живот, оповестява " България Днес ".

" Работохолик съм - прям е Папи Ханс. - Почти нямам свободно време ", споделя още изпълнителят на паметното парче " Кекс ".

От няколко седмици Папи Ханс върви по участия в нощни заведения. Пътуванията го лишават от пълностоен сън.

" Не съм отпаднал. Имам доста сила, само че сколасвам мъчно с всичките задължения ", признава още участникът в " Капките ".

Трендафилов е предопределен да е в областта на изкуството. И двамата му родители се занимават с писане. Майка му Кристин Димитрова е доста известна родна писателка. Покойният му татко Владимир също.

Константин изгрява на сцената точно като публицист.

" Чак на 20 започнах да се отпътувам с писане. Преди това свирех на цигулка и пеех. Винаги ме е теглело към музиката. Пътят ми мина малко на зигзаг. Но това ми оказа помощ да придобия доста умения, без които нито писането, нито музиката щяха да са окей ", добави Папи Ханс.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР