Нямам време за гаджета. Женен съм за работата си, разкрива

...
Нямам време за гаджета. Женен съм за работата си, разкрива
Коментари Харесай

Папи Ханс спря да прави кекс: Женен съм за работата си, няма с кого!

„ Нямам време за гаджета. Женен съм за работата си ”, разкрива артистът Папи Ханс, научи HotArena.

Изпълнителят Константин Трендафилов споделя, че е покрит с задължения. Освен като артист той управлява и личната си рекламна организация.

Папи се опитал да съчетае двете неща и към този момент му се получава. За сметка на това обаче няма никакво време за персонален живот.

„ Работохолик съм. Почти нямам свободно време ”, споделя изпълнителят на „ Кекс ”.

От няколко седмици Папи върви по участия в нощни заведения. Пътуванията му обаче го лишават от пълностоен сън, написа „ България през днешния ден ”.

„ Не съм отпаднал, имам доста сила, само че се оправям мъчно с всички задължения ”, признава още участникът в „ Капките ”.

Трендафилов е предопределен да е в областта на изкуството и двамата му родители се занимават с литература. Баща му Владимир Трендафилов е прочут публицист, майка му Кристин Димитрова също.

Папи изгря под прожекторите точно като публицист и след това като артист. Изпълнителят признава, че музиката постоянно го е привличала и пеел, и свирел на цигулка.

Пътят му прекосявал малко на зигзаг. Но това му помогнало да придобие доста умения, без които ” нито писането, нито музиката щяха да са ок ”, споделя още Папи Ханс.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР