Нямам съмнение, че една от причините хората на континента да

...
Нямам съмнение, че една от причините хората на континента да
Коментари Харесай

Цитат на деня: Брекзит беше ваксина срещу антиевропейската пропаганда

Нямам подозрение, че една от аргументите хората на континента да гласоподават за проевропейско болшинство е и Брекзит. След като европейците видяха какво значи Брекзит на процедура, те също си направиха заключения. Брекзит бе ваксина против антиевропейската агитация и подправените вести ". Това съобщи ръководителят на Европейския съвет Доналд Туск, представен от " Политико ".

В изявление пред кореспонденти след срещата на водачите на Европейски Съюз в Брюксел нощес, той сподели: " Европа е спечелилият на тези избори ". Отбеляза, че някои огромни евроскептични партии са изоставили антиевропейските си лозунги и " се показват като реформатори на Европейски Съюз ", което по думите му е " положително " развиване.

Попитан дали Обединеното кралство употребява дадената от водачите на Европейски Съюз пролонгация на Брекзит умно, той отговори, че желае да бъде " допустимо най-деликатен ". Има конкуренция кой да наследи Тереза Мей като водач на торите и министър председател след оставката й предходната седмица. " Всички сме наясно със положението на нещата в Лондон – нищо обещаващо, бих споделил ", уточни Туск, като добави, че по време на вечерята на водачите " никой даже не е опитал да разисква " Брекзит.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Преговорите за Брекзит (584)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР