Нямам приятели, последно плаках, когато мама умря. Това каза премиерът

...
Нямам приятели, последно плаках, когато мама умря. Това каза премиерът
Коментари Харесай

Борисов тъжен: Нямам приятели, последно плаках, когато мама умря

 Нямам другари, последно плаках, когато мама умря. Това сподели министър председателят Бойко Борисов от студиото на Нова телевизия, където бе посетител дружно с лидера на листата за евроизборите на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Мария Габриел. И изясни, че Европа е най-хубавото място за живеене. Извън ГЕРБ обичаният политик на премиера е Ангел Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация. Най-големият недостатък на премиера са цигарите.

" На дърти години почнах да пуша. 50 година не пуших, ще го унищожавам този недостатък. Умен човек няма по какъв начин да пуши ", сподели министър председателят. Нямам най-хубав другар, призна Борисов и изясни, че живее с децата и внуците. Обясни, че живее на премиерската заплата.

За премиера не е имало отмора през предишното лято поради председателството на съвета на Европейски Съюз. Срамувам се от това, което направихме последния месец. Тежко ни урониха престижа, само че това е обеца на ухото и няма да се повтори. Човешко е да се сгреши и е човешко да се прости, сподели още Борисов.

Борисов разяснява и изказвания на опозицията, че има недеклариран парцел в Банкя. Той изясни, че въпросната сграда е пристройка и съставлява една стая. Всички налози за нея били платени. " Това е имотът, в който съм се родил, в който пребивавам и в който ще умра. Няма нова къща, а в моя имот съм си построил на ъгъла на дувара пристройка. Децата живеят в къщата, а аз съм независим човек. Имам потребност от място, на което да се срещам с хора. Всичко е документирано, има платени налози, всичко е съгласно закона. Не е заявено, тъй като се намира в същия парцел. Аз съм се родил на тая морава. Когато ние дойдохме в Банкя, там нямаше нито една къща ", безапелационен бе Борисов.

Министър-председателят отхвърли да е помагал на братовчед си да направи заменка. " Човекът, който спря заменките в София, се споделя Бойко Борисов ", безапелационен бе министър-председателят. Относно това дали има къща в Барселона, министър председателят съобщи, че е ходил в този град единствено един път по времето, когато бил кмет.

Относно обвиняванията, че има къща в Барселона, Борисов съобщи: " Първо започнаха с имение в Лос Анджелис – 100% неистина. После с остров в Гърция. След това започнаха с Барселона. В Барселона съм бил един път като кмет на София преди 12-13 години ", съобщи Борисов.

" Нито съм заменил в центъра на София държавни предприятия, нито съм отишъл някъде ", сподели министър председателят.  " Живял съм, пребивавам и в тази къща в Банкя ще умра. Вие ще сте живи, ще го наблюдавате ", съобщи Борисов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР