Нямам представа защо ме свалиха. Получих писмо от Би Ай

...
Нямам представа защо ме свалиха. Получих писмо от Би Ай
Коментари Харесай

Люба Кулезич пред Пик за свалянето й от ефир: Подозирам откъде идват куршумите!

Нямам визия за какво ме смъкнаха. Получих писмо от Би Ай Ти в, което пишат, че приключват контракта ми. Това съобщи за Пик водещата Люба Кулезич. Журналистката няма никакво пояснение за какво се е стигнало до тук, а минимум, че е изнасяла в ефир каквато и да е информация. 

" В края на предаването ми, през смях и закачки с Димитър Павлов коментирахме предаването на Наталия Кобилкина - знаете, тя е в същата телевизия. Тогава споделих, че ме е развеселил, тъй като съм имала тежко заседание, на което са ми споделили да съм по-умерена. Това заседание може да е на етажната благосъстоятелност, може да е всичко, аз не съм конкретизирала ", съобщи Кулезич. 

На въпрос дали ще има ново предложение към нея, Кулезич съобщи, че няма сходно отправено предложение. " Аз вземам участие с моята дребна компания " Дом продакшън " като юридическо лице, има търговски контракт с тях, който не се приключва по този начин, аз не съм чиновник. Сега ще им изготвя публично предложение, с което да седнем и да обсъдим клаузите за преустановяване на контракта. Никой не ми е предложил нищо друго с изключение на прекратяването, писмото което са ми изпратили споделя тъкмо това ", добави водещата. 

Пред медията ни тя изрази своето страдание от развоя на събитията, защото се чувствала доста добре в малкия екран и била извънредно щастлива от свободата в която работи. " За първи път в живота си бяп съвършенно свободна и всички ми споделяха, че тази идилия няма да продължи дълго. Радвам се, че го претърпях веднъж в своя журналистически живот ". 

На въпрос дали е получила поддръжка от Сашо Диков и съпричастност към създалата се обстановка, Кулезич съобщи, че сътрудника й застава зад нея, тъй като по този метод и той е бил ударен, защото точно той е я завел в малкия екран. " Няма никакъв спор сред нас, в противен случай, ние сме в брилянтни връзки ", добави още Кулезич. 

Попитана дали има някакви съмнения от къде може да идва тази офанзива против нея, водещата съобщи, че не може да бъде сигурна и не се ангажира да твърди на 100 %, само че подозира, че идва от изпълнителния шеф Симона Ангелова, която приканвала водещите да бъдат по-смирени и снишени. " Мисля, че от там може би идва пробивът. Много хора ме предупреждаваха, че тази идилия не може да продължи дълго. Аз не съм сигурна въпреки всичко от кое място пристигнаха патроните ", добави още Кулезич. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР