Нямам представа за срещата на Бойко Борисов с Волен Сидеров.

...
Нямам представа за срещата на Бойко Борисов с Волен Сидеров.
Коментари Харесай

Каракачанов с горещ коментар за Борисов и Сидеров

Нямам визия за срещата на Бойко Борисов с Волен Сидеров. Винаги е хубаво да се срещнем и да приказваме. Ние, Обединените патриоти сме сътрудници с ГЕРБ, тъй че е напълно обикновено да се поддържа връзка, сподели в предаването „ Беновска пита ” вицепремиерът Красимир Каракачанов.

Не мога да знам защо си приказват, само че допускам, че диалога е бил обвързван с това да се работи по-активно за стабилността на страната и за по-качествена работа на Народното събрание. Волен Сидеров е ръководител на нашата парламентарна група и знаете, че следва бюджет и несъгласие на президента и е обикновено Народното събрание да бъде по-активен и по-адекватен.

Нямам визия кой е основателя на тази среща. Аз не се дразня за какво някой не ме е уведомил или не ме е поканил, когато някой си подава оставката. Аз не се дразня на никой- значимо е нещата да вървят, сподели още той.

За мен е значимо да има среща сред Бойко Борисов и Румен Радев. Какво е споделил представителят, почтено казано не е толкоз значимо. Важно е по какъв начин работят институциите и аз персонално счита, че откакто президента показва обществени рецензии към държавното управление, откакто приема и поддържа тезите на Корнелия Нинова, е обикновено да изслуша и причините и тезите на държавното управление. В края на краищата институциите не са основани, с цел да водят война между тях. От войните сред държавно управление и президент губи страната, безапелационен беше Каракачанов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР