Нямам представа колко хора, които четат текста, са спортни фенове,

...
Нямам представа колко хора, които четат текста, са спортни фенове,
Коментари Харесай

Ринг свободен: Парламентът срещу Бойко Борисов

Нямам визия какъв брой хора, които четат текста, са спортни почитатели, само че няма метод в случай че се интересуваш от спорт най-малко минимално, да не знаеш, че единствено след няколко мача ще се боксират звездите в тежка категория на професионалния бокс Антъни Джошуа и Анди Руис. И даже да не сте състезателен почитател, от пердах най-малко малко разбирате - колкото и да им се желае на мнозина на този свят, към момента доста малко хора не са изяли най-малко един пестник в живота си.
И тъй като по принцип политиката е скучна работа, само че тази седмица там имаше титанични конфликти с в действителност голям резултат както в Народното събрание, по този начин и с присъединяване на премиера Бойко Борисов, дано си развихрим въображението ги погледнем по този начин, както заслужават - под формата на самобитни юмручни достижения! Защото не трябва да угасва вярата, че все в миналото най-малко депутатите може да се сбият (явно е, че народът няма да ги набие) - който и да бъде набит, надали ще има недоволни
В аления ъгъл е Парламентът, а в синия - Бойко Борисов! Ако на феновете не им харесват определените цветове, да си спомнят, че всички в тази страна са някогашни червени, посинели с времето!
Рунд 1
Парламентът влиза с ляв прав от името на Десислав Чуколов - той в никакъв случай няма да слезе от парламентарната естрада, единствено до момента в който пристигна време за обяд или да си вземе пенсията! За загрявка Борисов връща с " Аз обичам да се виждам " - с цел да покаже кой кой е!
Рунд 2
Спас Гърневски атакува с " червени отпадъци ". Борисов не помни, че дядо му не е болшевик, а е погубен от комунистите, и връща тежко - " Аз поддържах най-вече Лозан Панов преди време. Той нямаше да стане арбитър другояче ". Сините гащета не се притеснява, че ще му свирят удар под кръста (по политически - следствие на търговия с влияние) - въпреки всичко съдията (Цацаров, че нали е доста интелигентен и първо арбитър беше) е в синя забрадка вързан!
Рунд 3
Кулминацията връхлита - Движение за права и свободи налита, освен това на Българска социалистическа партия! Ударът рикошира и в ГЕРБ - поради партийните дотации. Искаше им се на агите партиите да карат единствено на дарения, тъй като за Сараите даренията са най-големи - настървението на крошето " Цонев " е показателно, пусна кръв! Борисов обаче не изостава - братът на Гешев е персонална защита на Радев! Безспорно добър финт, напряко лицемерен, тъй като братът на Гешев няма да е основен прокурор, Гешев ще е, само че българите като чуем за родство на работа и...
Рунд 4
Нокаут - ГЕРБ се съгласи партийната дотация да е 8 лв. на глас, както предложи Българска социалистическа партия, освен това като не помни, че един път към този момент беше гласувано в едно и също съвещание да не е по този начин. Борисов не устоя, стига единствено до: " При Българска социалистическа партия падаха банки ". Бледичко е - ГЕРБ се съгласи с Българска социалистическа партия за партийните дотации, няма подобен смъртоносен ъперкът!
ПОБЕДИТЕЛ: Иглата в пържолата! Ако не сте разбрали коя е тя, питайте Биляна Гавазова да ви прочете " етикета "! А някъде там всички гледат бельото...
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР