Нямам представа дали Ахмед Доган и Делян Пеевски имат частна

...
Нямам представа дали Ахмед Доган и Делян Пеевски имат частна
Коментари Харесай

Хамид Хамид нямал представа дали Доган и Пеевски имат охрана от НСО?

Нямам визия дали Ахмед Доган и Делян Пеевски имат частна защита. Нашето предложение е всеки охраняван от НСО да си заплаща по тази причина. Законът преценя кои да бъдат охранявани от НСО, направи се на ударен Хамид Хамид от Движение за права и свободи.
Не виждам спънка да се даде или подари персонален автомобил, с който да бъде охраняван някой. От Движение за права и свободи сме подготвени да предоставим такива коли. Не виждам и спънка да се заплаща за защита. Ще обсъдим всички оферти за НСО. Ние сме отворени за диспути по тази тематика, с цел да се вземе най-хубавото решение ", разгласи депутатът от Движение за права и свободи.

Той разяснява и идния избор на съмнение: Вотът е за цялостен неуспех в екологичната политика. Не става въпрос единствено за водната рецесия в Перник. Говорим и за боклука, който влиза в България, и за мръсния въздух, разяснява той.

Този избор желае да сложи остро всички проблеми в бранша. По време на дебатите няма да извадим данни единствено за Перник, а за цялостния неуспех на ръководещите в тази сфера. Факт е, че няма опция, която да поеме властта сега, само че не можем да гледаме по какъв начин институциите бездействат и страната умира. В момента в България гледаме уан мен шоу. Един човек доставя самичък водата на Перник, той самичък строи автомагистрали и пътища, всичко прави самичък. За Бойко Борисов приказвам. Всичко това демонстрира, че останалите към него не работят и бездействат. Решаването на рецесии би трябвало да се взима от работещи институции, а това в България очевидно не се случва ", разкри Хамид.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР