“Нямам покана за сватбата на Благой. Това си е лично

...
“Нямам покана за сватбата на Благой. Това си е лично
Коментари Харесай

Майката на Благой: Нямам покана за сватба от него

“Нямам покана за сватбата на Благой. Това си е персонално негова работа. Нито ще отрека, нито ще потвърдя за нея. Най-добре е да му се обадите на него самия. Той ще си каже каквото има да споделя. “ Това показа пред „ България през днешния ден “ майката на футболната звезда Благой Георгиев Румяна. Майката на Джизъса не пожела да разяснява в елементи дали, по кое време, къде и по какъв начин ще протече сватбата на Георгиев. Благой сигурно ще предложения родителите си на сватбата, безапелационни са близки до футболиста.

Родителите му постоянно са го подкрепяли и са заставали зад решенията му. „ Не му се меся, в случай че ще и циганка да ми докара за снаха. Готова съм да виждам децата му и да оказвам помощ. Зарекла съм се да не се греша в персоналния живот на синовете си “. Майката и бащата на някогашния футболист към този момент са се срещнали с бъдещата си снаха и са я одобрили.

Според близки до Джизъса и Полина те ще се венчаят публично в края на месец юни във Велинград, родното място на 26-годишната хубавица. Благой е съумял да убеди към този момент някогашната си жена Златка Райкова да пусне 3-годишния им наследник Благой-младши на сватбата, на която да бъде шафер. Запознати настояват, че този път Джизъса в действителност желае да застане пред олтара, защото до момента го е правил единствено един път с рускинята Есмер.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР