Нямам отговор на този етап дали Левски ще изкара сезона,

...
Нямам отговор на този етап дали Левски ще изкара сезона,
Коментари Харесай

Павел Колев: Не знам дали Левски ще изкара сезона

Нямам отговор на този стадий дали Левски ще изкара сезона, бъдещето към днешна дата не наподобява розово, това съобщи изпълнителният шеф на Левски Павел Колев след днешната среща с почитатели на клуба.

„ Обсъдихме каква е обстановката чисто финансово и по какъв начин членовете на НКП могат да оказват помощ. Колко още Левски ще издържи, зависи какви приходи ще имаме. Обсъждахме акции, възобновяване на членските карти и други хрумвания. Бъдещето към днешна дата не наподобява розово. Вече споделих, че хоризонтът ни е много пай, финансово. По-конкретни измерения ще придобие другата седмица и тогава ще мога да отговоря по-конкретно. Нямам отговор на този стадий дали Левски ще изкара сезона “, сподели Колев пред кореспонденти.

„ Дали аз ще работя в Левски или не – е най-малкият проблем. Нямам контакт с Васил Божков. Нямам визия къде са акциите. Футболистите наподобяват спокойни? Значи са положителни актьори. Да, спокойни са, тъй като не бяха в България. Сега ще се потопят бързо в нашата атмосфера. Най-вероятно другата седмица ще има публично изказване от клуба за протичащото се “, добави още той.

„ Опциите са доста, само че обстановката сега е патова. Не виждам какъв ход на дъската може да се направи, с цел да се разрешат нещата бързо. Акциите си имат предявител и би трябвало волеизлияние от негова страна (Бойко Борисов, който предложи почитателите да държат акциите на клуба; б.р.) ”, приключи Колев. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР