Нямам нищо против делото да се възобнови и тогава се

...
Нямам нищо против делото да се възобнови и тогава се
Коментари Харесай

Бащата на Андрей Монов: Искам Полфрийман да получи доживотна присъда

" Нямам нищо срещу делото да се възобнови и тогава се надявам присъдата да е доживотна. Полфрийман потвърди с държанието си, че би трябвало да е в пандиза “, съобщи Христо Монов – психолог, някогашен народен представител и татко на Андрей Монов, погубен през 2007 година в центъра на София от Джок Полфрийман. Монов разяснява настояването на австралиеца делото му да бъде обновено в ефира на NOVA.

Кадрите, за които Джок и юристът му настояват, че демонстрират по какъв начин той е атакувал младежите, с цел да отбрани роми, които са били нападнати от компанията, в действителност не демонстрират нищо ново, стана ясно от думите на Монов. Бащата изясни, че тези фрагменти са гледани стотици пъти в правосъдна зала, а изказванията на отбраната на австралиеца са безпочвени.

" Тази теза на юриста му ми се коства странна, откакто по време на съвещанията е твърдял, че Полфрийман приема отговорността за осъщественото закононарушение “, добави Монов.

" Аз чаках сходно нещо, имаме случай на доста тежка социопатия. Това е човек, който нито за момент не признава виновността си. Полфрийман има демоничен проект да злепостави още повече страната “, изясни някогашният народен представител. Той съобщи, че повода, заради която австралиецът не напуща страната е визията му, че е воин у нас.

" Тук той е употребен от една групичка към Христо Иванов (бивш правосъден министър) за политически цели. Ако се върне в родината си, ще е никой “, добави Христо Монов.

Попитан дали ще изиска среща с основния прокурор Иван Гешев, бащата отвърна, че не мисли, че той би споделил нещо, което обвинител №1 не знае. " Той е задоволително способен и го сподели с позицията си, както и предходните основни прокурори - Борис Велчев и Сотир Цацаров, които бяха подложени на огромен външнополитически напън по време на това дело. “

Монов за следващ път настоя за оставката на правосъдния състав, определил предварителното излизане на Джок Полфрийман от пандиза, като уточни, че то е подбудено не от съвест или от закона, а от външни зависимости.

Припомняме, че Полфрийман беше наказан на 20 години затвор и септември предходната година беше пуснат на независимост 6 години и 6 месеца предварително, след определение на състав Софийския апелативен съд, ръководен от арбитър Калин Калпакчиев.

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължи
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР