Нямам нищо общо с хората от списъка с имена на

...
Нямам нищо общо с хората от списъка с имена на
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Нямам нищо общо с бизнесмените от списъка на прокуратурата

Нямам нищо общо с хората от листата с имена на известни предприемачи, който популяризира прокуратурата като част от следствието против братята Бобокови. безапелационна е водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която няма визия и гадае какво сплотява тези персони.

В „ 120 минути “ тя разяснява и наличието на името на Георги Гергов във въпросния лист, отбелязвайки, че не се е чувала с него от месеци, а неговото изявление за ограниченията против ковид е позитивна оценка за ръководството на ГЕРБ, която тя не може да одобри.

Нинова съобщи, че има вяра на прокуратурата единствено когато има неоправдателна присъда по обещано дело, тъй като това значи, че обвиняването е потвърдило осъщественото закононарушение.

Кризата с ковид е потвърдила правотата на Българска социалистическа партия, че бъдещето е на левите политики и го потвърждава завоят в тази посока на ръководещите.
Корнелия Нинова: Борисов използва ген. Мутафчийски да му свърши черната работа Бягството от отговорност е негов обичан метод от първия му ден в политиката, добавя водачът на Българска социалистическа партия
„ Сега доста се приказва за ролята на страната в стопанската система. Ние сме достоверните носители на тази концепция. Само преди 4 години предложихме страната да купи ЧЕЗ. Подкрепяме концепцията за държавни бензиностанции, само че оставаме с запаси за това по какъв начин ще бъде осъществена “, съобщи Нинова, която още веднъж съобщи, че би трябвало да се отстрани плоския налог и да се премине към прогресивно облагане.
Снимка: btvnovinite.bg
Според нея скоро ще се осъзнае, че не може лечебните заведения да са търговски сдружения и би трябвало да са държавен приоритет.

Корнелия Нинова изясни спада на известността на Българска социалистическа партия с 12%, съгласно проучване на „ Алфа Рисърч “, с обща наклонност в Европа, където хората се солидаризират с държавните управления по време на рецесията с ковид, тъй като се надяват те да им спасят живота.

Българска социалистическа партия е носителят на достоверните леви полезности и политики, безапелационна е Нинова, която не се опасява от нови политически план на Мая Манолова.
Веселин Марешки: В Българска социалистическа партия не престават да си играят на партизани и да търсят врага Демокрацията е в заплаха, тъй като Народното събрание става пленник на вътрешнопартийна борба в Българска социалистическа партия, разяснява водачът на „ Воля “ от трибуната на Народно събрание Снимка: btvnovinite.bg
Нинова счита, че във вътрешните работи на „ столетницата “ се бъркат външни сили от България, които могат да бъдат познати по говоренето на политическите ѝ съперници.

Що се отнася до приятелския огън в Българска социалистическа партия от страна на Валери Жаблянов и Кирил Добрев, водачът на „ столетницата “ счита, че разногласията не би трябвало да излизат в публичното пространство отвън партията, тъй като задачата на недобронамерените сили е партията да наподобява разграничена.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР