Нямам нищо лично, но виждаме, че някои от ударите срещу

...
Нямам нищо лично, но виждаме, че някои от ударите срещу
Коментари Харесай

Волен Сидеров Бие Тревога: От Вътрешния Кръг Саботират Бойко Борисов! Ето Кого Обвини!

" Нямам нищо персонално, само че виждаме, че някои от ударите против държавното управление пристигнаха от доближени до шефа на кабинета. Не мога да разясня дали има директна връзка, само че не е разумно роднините на шефа на кабинета да са в противниковия лагер и да вършат такива изявления.

Говоря за дописките против Александър Манолев, които си бяха удар под кръста, забранен, с който се прави опит да се блокира работата на държавното управление. На всеки кандидат-министър може да му се изкара такава рядка плетка, в която да излезе отговорен.

Има знаци, че шефът на кабинета може да саботира премиера. Когато имаш връзки с кръг, който назначаваше министри, да има такава обязаност, за мен е спор на ползи.

За мен тук министър председателят се огъна за Манолев, само че това е персонално мое мнение, сподели още Волен Сидеров.

Сидеров добави, че не харесва Бъчварова за началник на кабинета.

Бъчварова не е подобаваща и за дипломат, безапелационен беше Сидеров в отговор на въпроса дали тя ще стане посланик номер едно на страната ни в Съединени американски щати, откакто първо слухът я спрегна за началник на посолството ни в Израел.

Тя не е подобаваща по същите аргументи - подкопаване на кабинета, аргументира се водачът на ПГ на Оперативна програма.

По неофициална информация Бъчварова се дърпала да отиде в Тел Авив. Социоложката не приказва британски език, което прави тази упоритост странна. По думите на Сидеров шефката на премиерския кабинет не е съдействала до момента за възстановяване на имиджа на страната ни.

В коментар на тематиката водачът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов съобщи, че посланическото място на Бъчварова не е обсъждано на последния съдружен съвет, само че може би ще е тематика на идващия.

" Всяка една тематика, която считаме, че би могла да сътвори някакво напрежение, се дискутира на съдружния съвет. Не очаквайте от мен да влизам в диалогов режим да давам отговор на съдружните ни сътрудници. Тази тематика не е коментирана, може би на идващ съдружен съвет ще бъде сложена тематиката дали има някакви пропуски в тази посока ", съобщи Цветанов във връзка офанзивата на Сидеров.

Сидеров пък съобщи още, че за поддръжката на кабинета съдружните сътрудници са единни, а за оставките на тримата министри са на разнообразни отзиви. Това обаче не пречи на гласуването на новите министри, там и трите партии сме " за ", посочи Волен Сидеров.

Той разяснява и подписването на указа от президента за освобождението на Младен Маринов от поста основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

" Беше ненужно това твърдоглавие от страна на президента, сподели Сидеров.

" Радвам се, че той се е коригирал, тъй като другояче влизахме в един спор сред институциите, за който няма действителна причина. Следваше една борба на инат, която е непотребна и нездравословна за страната. Така че, приветствам го за решението, не може страната да стои без вътрешен министър. Всяко безредие води до безпорядък, съобщи водачът на " Атака ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР