Нямам никакво притеснение да кажа в прав текст и да

...
Нямам никакво притеснение да кажа в прав текст и да
Коментари Харесай

Бащата на момичето, с което директорката на Музикалното училище се подиграва вече 2 години

Нямам никакво терзание да кажа в прав текст и да защитя думите си даже и в съда, че една лелка пред климактериум, която конюнктурата по неведоми пътища е назначила за шеф в Националното музикално учебно заведение „ Любомир Пипков “ – София, има съществени ментални проблеми може би в резултат на интелектуален недостиг, който пък от своя страна се осъществя в първосигнална експанзия и обикновена комплексарщина, от две години брутално се подиграва с моето дете.

Затова, да кажа и попитам: абе, Столино, аз съм бащата на детето, с което ти от две години си правиш подбив, правилно ли си мислиш, че ще те оставя да продължаваш по този начин?! Верно ли си мислиш, че ще те оставя да се гавриш с единствената ми щерка?! Верно ли си мислиш, че ще позволи да се подиграваш с моето дете, до момента в който ти да се наричаш пред хората учител и преподавател?! Верно ли си мислиш, че ще оставя без последици за теб това да пилееш две години от живота на едно 17-годишно момиче? И за какво това? Защото 7 пъти ти я пращаш на изправителен изпит по пиано, а тя от терзание и стрес два пъти кърви пред комисия, а комисията от своя страна всякога безочливо я гледа и я кара да избърше личната си кръв от клавишите.

Столино, правилно ли си мислиш, че един татко би позволил всичко това?!

Имам вест аз тебе, Столино, това няма да се случи. Бъди сигурна! Ще употребявам всички законови форми, без значение какъв брой време ще ми отнеме, с цел да обясня на целия свят, че ти нямаш нищо общо с понятията “учител” и “преподавател”. И няма да спра дотук, тъй като по специалност съм откривател. Ще разровя предишното ти, защото ти си обществено лице, ангажирано пред обществото да възпитава и образова нашите деца; ще разровя персоналния ти живот; ще разровя цялата ти професионална история, само че не с жълти цели или користни претекстове, а с цел да схвана, аджеба, аз и всички останали родители, по какъв начин по този начин ти изобщо бе позволена да носиш купата учител и да бъдеш назначена за шеф на такова влиятелно учебно заведение по изкуства?!

Нещо повече. Ще потърся сметка за твоето държание в Инспектората по обучение. Ще потърся сметка за твоето предопределение и от министъра на културата Боил Банов. Ще го попитам Банов, за какво позволи тази Столина да заеме този виновен пост?

Ще потърся сметка и от цялата просветителна система, която разрешава хора като теб, “да образоват “ нашите деца.

И знаеш ли, Столино (наричам те по малко име, тъй като не изпитвам никакво почитание към теб), не се съмнявай – аз ще печеля тази борба. Защото каквото и да си приказваме, България би трябвало към този момент да е цивилизована страна, а не чорбаджийски хабитат, населяван от комплексирани лелки.

И отново да ти кажа – аз ще печеля тази борба. Ще я печеля, тъй като се боря за детето си; тъй като се боря за правдата; тъй като се боря за образованието в България, което по Конституцията на Републиката е право на всеки един жител. И, може би, на първо място ще печеля, тъй като, борейки се за моето дете, аз в действителност водя война за всички деца. Воювам за бъдещето. Защото, Столино, нашите деца са бъдещето, а ти си просто една неуспяла и комплексирана “музикантка”. Всъщност, последното, както и купата “учител”, сигурно не са правилни. Зачерквам ги.

Васил Николаев
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР