Нямам никакви притеснения от Доклада на ДАНС и прокуратурата за

...
Нямам никакви притеснения от Доклада на ДАНС и прокуратурата за
Коментари Харесай

Горанов: Нямам никакви притеснения от Доклада на ДАНС и прокуратурата за системата за контрол на акцизните стоки


Нямам никакви терзания от Доклада на ДАНС и прокуратурата за системата за надзор на акцизните артикули нито преди, нито в този момент. Това съобщи пред публицисти министърът на финансите Владислав Горанов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Всички ограничения, които са установени тогава като вероятни недостатъци, тъй като в отчета на ДАНС, няма съответни данни за осъществени закононарушения или за отклонение от заплащане на налози, а разбор на системата като функционалност и евентуални опасности, които би трябвало да бъдат отстранени и от дълго време са отстранени. Много от дълго време съм чел този отчети всичко, което е трябвало да предприемем на неговата база, е подхванато доста от дълго време, сподели Горанов.

„ Това е част от опита да се извърши със наличие претекстът за избор на съмнение. Относително нескопосано, съгласно мен, тъй като мога да върна обратно, когато такава системата, изобщо не съществуваше и да попитам по време на Тройната коалиция по какъв начин се е осъществявал контролът върху придвижването на акцизни артикули. В първия мандат на ГЕРБ беше основана тази изключителна комплицирана система-с 22 настрана модула “, уточни финансовият министър.

Горанов, въпреки всичко разяснява, че няма съвършена система изключително в актуалното развиване на технологиите, които се трансформират непрекъснато.

„ Докладът на ДАНС е вътрешен за страната документ. Още тогава, когато го сътвориха от ДАНС, се чудих за какво са решили да бъде конфиденциален. Аз нямам никакви терзания от него нито преди, нито в този момент “, уточни отрасловият министър.

Според него това, което се икономисва услужливо от опозицията е, че точно по самодейност на Агенция „ Митници “ стартира инспекцията от страна на ДАНС. От тук няма да излезе нещо, което чакат като причини опозицията на фона на това, че по отношение на 2014 година 2017 година приключи с 6,5 милиарда лева повече доходи в бюджета, уверен е Владислав Горанов.

Очаквайте детайлности./БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР