Нямам навик да се съдя с колеги, но мисля, че

...
Нямам навик да се съдя с колеги, но мисля, че
Коментари Харесай

Дончева ще съди Радостин Василев и Тошко Йорданов |

Нямам табиет да се осъждам с сътрудници, само че мисля, че в основаната обстановка нямам различен избор с изключение на да си потърся правата по правосъден ред против Радостин Василев и Тошко Йорданов. Това разгласи във фейсбук водачът на Движение 21 и зам.-председател на Народното събрание Татяна Дончева.

" Нищо, че Радостин Василев към този момент даде заден ход по въпроса дали съм му предложила рушвет и по какъв начин тъкмо, и стартира да споделя някакви мъглявини. Смятам, че това е безусловно безсрамие ", споделя тя.

Дончева удостоверява, че е разговаряла с депутата от Има Такъв Народ, както и с още 10 от сътрудниците му в парламентарната група.

" Разговор с Радостин Василев съм имала и то, съгласно мен, преди да завърши техния мандат и той е бил защо са влезнали в политиката и какво желаят, какво мислят, че ще реализиран, какво не могат да реализират и за какво няма да вземат участие в основаването на държавно управление по един рационален метод. Той беше в седмицата след „ Панорама “ по Българска национална телевизия, във връзка на която той се беше обидил на „ чалгар “ и на това, че съм споделила, че те не стават за министри ", изяснява юристката.

Дончева не схваща и за какво й са 20-30 депутати, защото те не стигали за поддръжка на постоянно държавно управление.

" За какво са ни 20-30 депутати, като върша сметката, на нас ни трябват най-малко 40? Даже за обикновено действие ни трябват 50 – на процедура цялата им група, без сценаристите. За какво би трябвало да отцепваме? По устав те не могат да създадат друга група, нито да се влеят в някоя ", показва тя.

Лидерът на Движение 21 иронизира и схемата, че е предложила пари на някой с цел да стане министър. Според нея до момента схемата е била противоположната - министрите да си 

" Йорданов говореше по какъв начин тези 500 000 лева били, с цел да купуваме Ива Митева и министри и разбрах към този момент, че с цел да назначим министри би трябвало да ги купим – не те да си платят, с цел да станат министри и да си избият след това от обири дадените пари, което съм чувала до момента да е някаква корупционна процедура ", изяснява Дончева.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР