Нямам намерение да подам оставка. Не е постъпвало официално искане

...
Нямам намерение да подам оставка. Не е постъпвало официално искане
Коментари Харесай

Демерджиев не възнамерява да подаде оставка

Нямам желание да подам оставка. Не е постъпвало публично искане за това . Единствения човек, който прикани за това е политически водач, който носи отговорност за настоящето състояние. Това съобщи на брифинг пред публицисти служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Той уточни, че не е склонен с рецензиите, отправени към Министерство на вътрешните работи, поради случая със починалия граничен служител на реда край Елхово. По думите на вътрешния министър Министерство на вътрешните работи е било в тежко състояние при стъпването му в служба. Не може проблеми основани през годините, като неналичието на фрагменти, техника да се придвижват върху настоящото управление , безапелационен бе той.

Демерджиев разгласи, че са хванати. Той посочи, че двамата задържани са турски жители. Министърът добави, че се работи взаимно с Република Турция по случая. Министърът разясни, че повече елементи не може да показа, тъй като следствието продължава.

Демерджив съобщи, че убийството е осъществено от турската страна на границата . на границата са от автомат калашников, с който наш граничен чиновник е отвърнал на огъня, добави министъра.
 Проверяват 14 граничари за подкрепяне на каналджии
Проверяват 14 граничари за подкрепяне на каналджии

Очакват се 150 нови гранични чиновници до март 2023 година

По думите му дали ще се стигне до екстрадиция на причинителите зависи от съдействието на Турция.

Демерджиев акцентира, че има психически проблем с потреблението на оръжие. Според него с годините е насъбран боязън измежду чиновниците, поради повдигнати обвинявания. Той уточни, че неведнъж е изтъквал, че при нужда оръжието би трябвало да се употребява.

По отношение на мигрантския напън министърът уточни, че не чака той да спре. Демерджиев посочи обаче, че ще бъдат подхванати съответни дейности. Важно е Народното събрание да гласоподава нарастване на щата на граничните служители на реда, сподели още той.

Припомняме, че при престрелка в региона на Елхово при започване на седмицата.
 Снабдяват граничарите и с автомати
Снабдяват граничарите и с автомати

Докато каналджийските мрежи не бъдат разрушени, чиновници ще излагат живота си на риск
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР