Нямам късмет в смъртта, имам късмет в любовта “, пее

...
Нямам късмет в смъртта, имам късмет в любовта “, пее
Коментари Харесай

5-те зодии без късмет в любовта

„ Нямам шанс в гибелта, имам шанс в любовта “, пее героят от именития филм „ Бялото слънце на пустинята “. Има хора, които нямат шанс в любовта. Астролозите показват тези пет зодии , като такива, които в никакъв случай не са имали шанс в любовта...
Близнаци
Близнаците знаят по какъв начин да бъдат сантиментални, когато обстановката го изисква. В най-важния миг, те ще демонстрира главната си неприятна линия - егоизма. Умният сътрудник незабавно ще разбере, какъв брой и какво да избра, с цел да скапе връзките в ранен стадий. Всичко това ще е пред, въпроса до бракоразвод, разделянето на имуществото и децата.
Зодиите, за които идващите три дни ще са най-важните в живота
Козирог
Тези персони са кариеристи и работохолици. Някои от тях са подготвени да работят с дни, тъй като това им носи наслаждение. Трудно ще е за техните близки да харесат такова държание. Кой има потребност от брачен партньор, женен за работата си?
Водолей
Представителите на тази зодия са прекомерно свободолюбиви и самостоятелни, с цел да се обвържат със съществени връзки за дълго време. Такъв живот е табиет, който е мъчно да се наруши, даже в миг, когато Водолеят схваща нуждата от основаване на семейство.
ОСТАНАЛИТЕ ДВЕ ЗОДИИ ВИЖТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР