Нямам късмет в смъртта, имам късмет в любовта “, пее

Нямам късмет в смъртта, имам късмет в любовта “, пее ...

5-те зодии без късмет в живота.

„Нямам късмет в смъртта, имам късмет в любовта “, пее героят от легендарния филм „ Бялото слънце на пустинята “. Има хора, които нямат късмет в любовта. Астролозите посочват тези пет зодии, като такива, които никога не са имали късмет в любовта...
Близнаци
Близнаците знаят как да бъдат романтични, когато ситуацията го изисква. В най-важния момент, те ще проявява основната си лоша черта - егоизма. Умният партньор веднага ще разбере, колко и какво да предпочете, за да развали отношенията в ранен етап. Всичко това ще е пред, въпроса до развод, разделянето на имуществото и децата.
Зодиите, за които следващите три дни ще са най-важните в живота
Козирог
Тези личности са кариеристи и работохолици. Някои от тях са готови да работят с дни, защото това им носи удоволствие. Трудно ще е за техните близки да харесат такова поведение. Кой има нужда от съпруг, женен за работата си?
Водолей
Представителите на тази зодия са твърде свободолюбиви и независими, за да се обвържат със сериозни отношения за дълго време. Такъв живот е навик, който е трудно да се наруши, дори в момент, когато Водолеят разбира необходимостта от създаване на семейство.
ОСТАНАЛИТЕ ДВЕ ЗОДИИ ВИЖТЕ ТУК

Източник: actualno.com