Нямам желание да се занимавам със социални мрежи. Това трябва

...
Нямам желание да се занимавам със социални мрежи. Това трябва
Коментари Харесай

Снимки, които никоя жена не бива да вижда

Нямам предпочитание да се занимавам със обществени мрежи. Това би трябвало да вършат известните персони, а не тези, които разгласяват единствено фотоси на храната си.

Обичам да преглеждам сметките на артисти с забавни фотоси.

Но когато брачният партньор ми си направи акаунт, разбрах, че най-вероятно това ще е причина да се разведем.

Най-добрата ми другарка ми показа, че е подала молба за бракоразвод. Сърцето ми съвсем спря, тъй като си мислих, че тя в никакъв случай няма да се раздели със брачна половинка си. Те доста се обичаха и в никакъв случай не са се карали. Всъщност се оказа, че приятелката ми е видяла скрития профил на брачна половинка си в Instagram.

Реши да си направи акаунт и да го следи, с цел да разбере какво крие. Тя откри красиви фотоси на други девойки в Instagram, по-късно събра почитатели и самата тя последва брачна половинка си.

На фотосите брачният партньор й целуваше разнообразни девойки по клубовете.

Последователките му също бяха млади девойки.

Приятелката ми взе децата и се реалокира при родителите си и след известно време се разведе.

Аз също допускам брачна половинка ми в невярност, само че сме женени едвам от осем месеца. Не бих желала да унищожавам връзката ни толкоз скоро, само че знам, че има късмет мъжът ми към този момент да ми е изневерил.

Вижте още: Негостоприемно посрещане

Помогнах на другарка да си направи акаунт в Instagram, с цел да ревизира и нейния брачен партньор. Следващият път, когато отидох при нея, взех решение да проследя брачна половинка си. Той незабавно одобри поканата ми и ме последва назад.

Въпреки че, нямаше подозрителни фотоси, той прегледа целия ми профил и харесва всяка фотография. Сега даже не знам какво да върша, тъй като мъжът ми няма провокативни фотоси, само че ми е неприятно, че последва момиче, което даже не познава и поставя сърчица съвсем под всяка обява. Писах си с него от прикрит акаунт, само че той даже не флиртува с мен, тъй че се успокоих.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР