Нямам желание да коментирам разпространените от прокуратурата записи. Това заяви

...
Нямам желание да коментирам разпространените от прокуратурата записи. Това заяви
Коментари Харесай

Ген. Цанко Стойков, записан в СРС-тата с президента Радев, проговори

Нямам предпочитание да разясня публикуваните от прокуратурата записи. Това съобщи пред Българска национална телевизия командирът на Военновъздушни сили генерал-майор Цанко Стойков във връзка публикуваните през вчерашния ден СРС-та с него и президента Румен Радев.

БЛИЦ напомня, че през вчерашния ден стана ясно, че ДАНС са употребявали специфични разследващи средства, с цел да подслушват Стойков.

Наблюдаващите прокурори са заключили „ за висока степен на възможност за съпричастност към незаконната активност на разположение, заемащо висша държавна служба – президент на Република България, като откритите възможни незаконни дейности не са свързани директно със службата му “.

Прокуратурата огласи ЗАПИСИ от СРС-та с президента Радев

От постановлението за прекъсване делото излиза наяве, че то се води за действия на група лица, които са се сговорили да правят закононарушения, посредством които се цели да се набави имотна полза.

Разговорите, в които вземат участие Радев, ген. Стойков и други военни са за водената от КПКОНПИ инспекция за спор на ползи на Румен Радев като началник на Военновъздушни сили . Сигналите за него са, че е купил апартамент на занижени цени в София, че е назначил Десислава Генчева за представител на Военновъздушни сили, която по-късно става негова брачна половинка, а службата е плащала квартирата й в Граф Игнатиево.

БЛИЦ напомня, че по-рано през днешния ден персонално президентът Румен Радев направи коментар по тематиката , а преди него и брачната половинка му Десислава показа какво мисли за случилото се .

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР