Нямам и думи да се изразя за тази секта там

...
Нямам и думи да се изразя за тази секта там
Коментари Харесай

Цитат на деня: По-лесно е да влезеш в Светия синод, отколкото в сектата БФС

Нямам и думи да се изразя за тази фракция там горе (БФС). Алкохолизирана фракция, затворена. Там не може да се пипа. То по-лесно е да влезеш в Светия синод, в сравнение с там. "

Това съобщи притежателят на " ЦСКА-София " Гриша Ганчев пред Българска национална телевизия във връзка свадите към БФС. Той приветства ролята на министър-председателя Бойко Борисов и на министъра на спорта Красен Кралев за делата им, довели до оставката на президента на футболния съюз Борислав Михайлов.

" Браво на Кралев и на Борисов, че го взеха решение, тъй като това са държавници. Те отвоюваха футбола за страната, тъй като без значение кой дава пари за клубове и за това, и за това. "

" Тая фракция към този момент не мисля, че ще се появи нова такава. Ще почнем отново от нулата и бавно, бавно си мисля, че ще си възвърнем най-малко средноевропейското равнище. Трябва да се вкарат правила и да се почне това, което се борихме преди време аз и Наско Сираков - ние поради това и напуснахме, наложително да се създадат рестрикции, да почнат да се постановат млади футболисти, наложително да играят и бавно, бавно ще станат работите. "

Фотогалерия: Футболното царуване на Борислав Михайлов >

Всичко, което би трябвало да знаете за: Скандалът след мача България - Англия (3)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР