Нямам доверие на председателя на ВКС Лозан Панов, защото се

...
Нямам доверие на председателя на ВКС Лозан Панов, защото се
Коментари Харесай

Според премиера Лозан Панов и Пламен Георгиев са идентични случаи

" Нямам доверие на ръководителя на Върховен касационен съд Лозан Панов, тъй като се изявява като политическа фигура и прави коментар на политически тематики - той би трябвало да си гледа съда ". Това сподели министър председателят Бойко Борисов в сряда пред бТВ.

Въпросът към него беше дали има доверие на шефа на антикорупционната комисия (КПКОНПИ) Пламен Георгиев, само че Борисов избра да показа първо отношението си към ръководителя на Върховния касационен съд.

" Комисията свърши добра работа, над 2 милиарда лв. е конфискувала. Проверката за жилището на Георгиев е завършила. Трябва да се събори най-вероятно нещо и ще се събори. А на ръководителя на Върховен касационен съд имам ли доверие? Нямам му доверие...Според мен Панов и Георгиев са две идентични неща, идентични случаи ", отговори Борисов.

Борисов обаче акцентира, че не харесва унизителния арест на Десислава Иванчева. По думите му това било " обеца на ухото " за службите. " Впоследствие арестите, които гледах, бяха доста семпли и точни. Надявам се, че си взеха поука. Вмнимателно, без никакво фукане, без звук ", сподели той.

" Порожанов е подготвен с оставка, в случай че има нещо – ще го отстраня "
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР