Нямало е технически причини за спирането на БНР. Може би

...
Нямало е технически причини за спирането на БНР. Може би
Коментари Харесай

Каракачанов: Институцията, която може да вземе отношение за спирането на БНР е прокуратурата


Нямало е механически аргументи за прекъсването на БНР. Може би е било форма на някакъв тип митинг. Има задоволително други медии, които могат да осведомят обществото. Това съобщи вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов в ефира на Нова телевизия.

По думите му за този скандал той е научил от другите медии. Институцията, която може да вземе отношение е прокуратурата. Ако някой е оказвал напън - то тези над който е отказван този напън да кажат кой е. Не одобрявам натискът върху медиите като цяло от който и да е било, сподели още той.

Що се отнася до шпионския скандал, Каракачанов съобщи, че не е броил поименно шпионите в Руското посолство, както споделя господин Паси. "България не би трябвало да гони съветски дипломати единствено, тъй като такава е акцията. Нашите контраразузнавателни структури си правят работата. Има случаи и опити за шпионаж. Едно е да знаем кои са те, само че е друго да се арестува някого - би трябвало да имаш доста солидни доказателства. Ние сме от дребното наивни страни, които си мислят,че към този момент няма шпионаж и си унищожихме службите за сигурност ", разяснява той.

На въпрос дали Ангел Джамбазки ще е техният претендент за кмет на София, той съобщи, че кандидатурата им ще бъде оповестена в събота 21 септември. "Ще се борим съществено за Пловдив. В София, в Пловдив и в Русе ще извадим мощни кандидатури и ще се борим да дадем опция на хората ", сподели още той.

"Мога единствено да пожелая триумф на господин Сидеров като претендент за кмет на София. Няма какво да го разясня, няма смисъл ", съобщи Красимир Каракачанов.

По думите му не може да се съгласи с изказванието, че нищо не е направено във връзка с приходите на хората от държавното управление. "Не може някой да желае да работи както се работеше по време на социализма и да желае да взима немски заплати. Когато българинът отиде в Германия - работи като немец. Трябва да се научим да работим повече. Не може 400 000 души да са безработни и половината от тях да източват единствено обществените фондове ", счита още Каракачанов.

"Държавата би трябвало да си влезе в ролята, само че малко по-силно. Няма обмисляне в западноевропейските стопански системи ли - естествено, че има. Не може да спреш един българин, който работи тук в строител компания и взима 2000-3000 лв. да отиде в Германия и да взима 2000 - 3000 евро.Трябва да мислиш за хората тук. ", сподели той.

"Трябва да създадем една демографска стратегия, да подпомогнем младите фамилии ", разяснява още Каракачанов.

"Не отиваме на избори, с цел да мислим за балотаж. Няма нищо несъмнено ", изясни още той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР