Няма значение колко сте опитни, когато стане дума за секс.

...
Няма значение колко сте опитни, когато стане дума за секс.
Коментари Харесай

Кои са най-големите грешки в секса

Няма значение какъв брой сте опитни, когато стане дума за секс. Никой не е застрахован от неточности. Ако нещо не върви сред чаршафите, помислете дали не сте създали волно или несъзнателно някое от нещата по-долу.

Никаква предигра
„ От вратата за краката “ е лаф, който може да е годен от време на време, само че сигурно е безусловно неразрешен за непрекъснато прилагане. Липсата на предигра е една от главните аргументи за неналичието на оргазъм при дамите. Мъжът може да се възбуди тотално за две секунди, до момента в който на нас ни би трябвало повече настройка, с цел да подготвим себе си и гениталиите си за последващите интимни дейности.

Да симулираме оргазъм
Няма нито едно положително опрощение за подправения оргазъм. Ако лъжем мъжа, че ни е доставил наслаждение, идващия път още веднъж ще включи в програмата същите придвижвания, които няма да ни доведат до никаква полова нирвана.

Да не употребяваме защитни средства
Задължителен признак изключително в случай че вършиме секс с малко прочут сътрудник или сте на противозачатъчни. Хапчетата не защищават от сифилис, гонорея и други полово излъчени чудеса. Повечето мъже обичат да пробутват извинението, че ерекцията им страда от презерватива, само че в случай че не желаят безвреден секс, тогава по-добре да не получат никакъв.

Да вършим секс пияни
Едно малко може и да ни отпусне, само че една бутилка най-вече да ни накара да повърнем върху колегата. Да не приказваме, че колкото повече алкохол има в кръвта, толкоз по-малко сензитивност на долния етаж.

Да сме нетърпеливи
В секса няма потребност от прибързаност. Понякога търпението и уменията на колегата са единствените екскурзоводи към кулминационната точка ни. Но в случай че сме съумели да свършим преди него, няма потребност да ставаме вяли и нетърпеливи, в последна сметка и той би трябвало да вземе своята дан наслаждение.

Да го вършим на мрачно и под юргана
Мъжете обичат да съзерцават голото женско тяло. Сексът на ярко е едно от обичаните им занимания. Но в случай че не се чувствате комфортно с прекомерната светлина, постоянно може да сложите пъстър шал върху лампата или леко да затъмните стаята.

Да вършим секс, когато не желаеме
Размяната на милувки би трябвало да става само когато желаеме. С плътското наслаждение не би трябвало да се вършат взаимни отстъпки. Не позволявайте на другия да ви вменява виновност единствено по тази причина, че тъкмо в този миг предпочитате да четете книга или да гледате обичания си филм. Той надали ще зареже второто полувреме на мача, с цел да ви ощастливи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР