Няма значение какво е името. Най-важното нещо за френския президент

...
Няма значение какво е името. Най-важното нещо за френския президент
Коментари Харесай

Четири имена на алианса на либералите с Макрон

Няма значение какво е името. Най-важното нещо за френския президент Еманюел Макрон е какво не би трябвало да включва , написа " Политико ".

" Република, напред! " на Макрон и техните съдружници от Алианса на либералите и демократите за Европа от месеци обмислят име за новата им група в Европейския парламент . За партията на Макрон избягването на " либерал " е наложително , защото както по света, по този начин и във Франция се възприема отрицателно, тъй като съставлява безсърдечния ултракапитализъм.

Официален представител разкри част от имената, които се разискват: " Възродена Европа ", " Европейците ", " Европа, напред " и нещо, в което се включва " Европа ".

Във вторник Натали Лоазо, която води листата " Ренесанс " на Макрон на изборите за Европейски парламент и Доминик Рике, френски центрист, който също е от листата на френския водач, се срещнаха с водача на либералите Ги Верхофстат и други високопоставени фигури, " с цел да се опознаят " и с цел да обсъдят ролята на новата група, оповестиха източници от партията на Макрон от либералите.

Според предварителните резултати либералите в новия парламент ще имат 105 места спрямо 67 преди пет години с помощта на присъединението на партията на Макрон. Френската делегация е най-голямата в новата група.

Отне известно време на " Република, напред! " публично да се причисли към либералите, намирането на ново име също няма да е елементарно. Но източник, осведомен с договарянията, означи, че ще реализиран съглашение " до няколко седмици ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР