Няма значение дали сте на интервю за работа или на

...
Няма значение дали сте на интервю за работа или на
Коментари Харесай

Тези 10 позиции на тялото ни пречат в ежедневното общуване

Няма значение дали сте на изявление за работа или на среща с някого, с който преди малко сте се срещнали – съществуват избрани правила за другарство, написа BrightSide. Те гласят, че езикът на вашето тяло е виновен за 58 % от триумфа ви.

Именно заради тази причина взехме решение да ви представим тези позиции на тялото, които ни пречат в връзката.

1. Прегърбеност

Когато сте прегърбени, вие изглеждате слаби, незначителни и несигурни в очите на другите. Ако сте се отпуснали на стола (или сте се облегнали прекомерно назад), демонстрирате индиферентност от работата си. Не на последно място – научни проучвания сочат, че прегърбената стойка намалява настроението и самочувствието.

2. Неправилна позиция на краката

Трудно можем да направляваме позицията на краката си, защото тя е подсъзнателна. Тя обаче може да издаде вашата индиферентност или неустановеност. Освен това методът, по който поставяте краката си, до момента в който седите, може също да разкрие неща за вашата персона.

- Ако седите със събрани колене и раздалечени стъпала, вие построяват облика на дете. Едно нестабилно и витаещо във облаците дете.

- Кръстосаните крайници от време на време издават отбранителна, отдалечена или затворена позиция.

- Ако сте разкрачени, може да сигнализирате за владичество и значителност. Тази позиция обаче разкрива и надменност. Това я прави несъответствуваща в публични обстановки.

- Успоредно ситуирани крайници демонстрират индиферентност, която ви кара да изглеждате открити и спокойни.

- Успоредните, леко завъртени встрани крайници, прави дамите по-женствени и привлекателни.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР