Няма засилено движение по пропускателните пунктове на София днес. В

...
Няма засилено движение по пропускателните пунктове на София днес. В
Коментари Харесай

МВР: Може да има хора, които няма да бъдат пуснати да влязат в София

Няма засилено придвижване по пропускателните пунктове на София през днешния ден. В късните часове на деня и на следващия ден обаче се чака трафикът към столицата да се усили. Полицията стартира съществени инспекции на декларациите на влизащите в столицата. При противоречие ще бъдат налагани наказания, предава БНР.

Прибирането в столицата ще става през двата прозореца, позволени за прекосяване през КПП-тата към града сред 6 и 8 сутринта и сред 18 и 20 часа вечерта.

Въпреки това полицията ще ревизира декларациите на искащите да влязат в София хора. Ако се откри противоречие сред написаното на излизане и на влизане от града, нарушителите ще бъдат глобени. Това обаче ще отнеме време, защото събраните заявления по пропускателните пунктове в София са хиляди.

От Министерство на вътрешните работи обясниха още, че ограниченията ще бъдат извънредно съществени, като ще се гледа деликатно на всеки обособен лидер и хората, пътуващи в обособените коли.

Не е изключено да има и хора, които няма да бъдат позволени да влязат в София.

Най-активно от вътрешното министерство чакат при пропускателните пунктове на Автомагистрала „ Тракия “, Автомагистрала „ Хемус “ и в региона на Владая.

Спокойна е ситуацията към този час в кварталите „ Факултета “ и „ Филиповци “, няма регистрирани произшествия и през миналата нощ в двата квартала. /БНР
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР