Няма защо да се лъжем, дори когато сме на почивка,

...
Няма защо да се лъжем, дори когато сме на почивка,
Коментари Харесай

Новите филми в HBO GO през август

Няма за какво да се лъжем, даже когато сме на отмора, има моменти, в които ни се прищява да си пуснем някой филм.
 HBO GO,
Как да гледаме " Диви и щастливи " вкъщи

Заедно с " Котка в стената "

През месец август в HBO GO ще има значителен избор от сходни развлечения, по тази причина взехме решение да съберем по-интересните филми, които ще бъдат добавени в стрийминг платформата.

" Тайната на Артемис Фоул "

Артемис е най-обикновено момче, което обаче схваща, че може да прави доста невероятни неща.

След като татко му изчезва мистериозно, Артемис открива, че е пазел някои много огромни секрети от него. И че в действителност е закрилял хората от рискове, дебнещи ги от различен свят.

С помощта на доверения си покровител Бътлър момчето ще се опита да избави татко си, откривайки тайнствен свят на феи, които са по-напреднали, в сравнение с човек може да си показа.

Артемис обаче е уверен, че точно феите са в основата на изгубването на татко му. Затова сформира остроумен, само че рисков проект, с който да го избави.

" Тайната на Артемис Фоул " е в HBO GO от 9 август

" Джуманджи: Следващо равнище "

Няма да е качествено лято, в случай че не гледаме филм с Дуейн Джонсън. В този обаче положителният остарял екшън не е на дневен ред, а по-скоро заниманието.

В " Джуманджи: Следващо равнище " Спенсър (Алекс Улф), Фридж (Сердариус Блейн), Бетани (Мадисън Айсман) и Марта (Морган Търнър) са прекъснали общуването си след събитията в " Добре пристигнали в джунглата " (2017 г.).
 „ Джуманджи: Следващо равнище “, Дуейн Джонсън, Кевин Харт и какво да чакаме от кино лентата
Какво да чакаме от „ Джуманджи: Следващо равнище “ с Дуейн Джонсън

Играта отива на последващо равнище, както и представянето на актьорите

Играта е сякаш унищожена, само че един ден Спенсър взема решение да я поправи и подкара още веднъж. И се получава, само че никой не знае, че тя го е засмукала. Когато Фридж, Бетани и Марта схващат, без доста да му мислят се впускат в приключението, с цел да го спасят.

Но нищо не е такова, каквото наподобява, тъй като играта е засмукала и Еди (Дани ДеВито), дядото на Спенсър, който е взел аватара на внука си и е станал висок и мускулест (Дуейн Джонсън). Това подсказва, че играта се е прецакала и този път задачата ще бъде още по-трудна.

" Джуманджи: Следващо равнище " е в HBO GO от 16 август

" Ченге чартърен "

Комбинацията сред Дейв Батиста и Кумейл Нанджиани е тъкмо толкоз добра, колкото и звучи. Първият е виновен за бойните подиуми, от които лъха на тестостерон, а вторият - за целия смях, който пада.

Стю (Нанджиани) работи в магазин за спортни артикули и несъмнено не може да каже, че харесва живота си. Заради дамата, която харесва пък, се хваща на втора работа, с цел да може да финансира концепцията ѝ за бизнес.
 „ Ченге чартърен “, Дейв Батиста, Кумейл Нанджиани и какво да чакаме от кино лентата
Какво да чакаме от екшън комедията „ Ченге чартърен “

Дейв Батиста и Кумейл Нанджиани оферират смях и екшън в едно

И по този начин Стю става водач на Юбер в свободното си време. Именно в колата ориста го среща с Виктор (Батиста) - служител на реда, подгонил рисков наркотрафикант.

Без да подозира, Стю се забърква в една история с престрелки, гонки и мръсни ченгета. Но пък излиза от зоната си на комфорт.

" Ченге чартърен " е в HBO GO от 22 август

Други филми, налични в HBO GO през август, са " Анабел 3 " , " Междузвездни войни: Епизод IX - Възходът на Скайуокър " , " Диви и щастливи " , " Котка в стената " и " Семейство Адамс " (от 15 август).

Сред сериалите пък можем да обърнем внимание на " Кондор " , " Така или другояче " , трети сезон на " Легион " (от 15 август) и " Страната на Лъвкрафт " (от 17 август).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР