Няма заразени с COVID-19 в Хасково след срещата с Григор

...
Няма заразени с COVID-19 в Хасково след срещата с Григор
Коментари Харесай

Няма заразени с COVID-19 в Хасково след срещата с Григор Димитров

Няма инфектирани с COVID-19 в Хасково след срещата с Григор Димитров. Това оповестиха от Областна администрация. До през днешния ден (30 юни) 22-ма индивида бяха сложени под домашна карантина. От Районната здравна ревизия им направиха проби, като всички резултати са негативни, оповестява btvnovinite.bg. Българският тенисист се прибра за два дни в родния си град. Той дойде на 15 юни след мини шампионата, проведен от Новак Джокович в Белград, а на 17 юни към този момент беше в Задар, където се включи във втората конкуренция от " Адриа Тур ". Часове преди финала, Димитров разгласи, че е инфектиран с ковид, което докара до анулация на идващите мачове и всеобщо тестване на контактните му лица.

По време на визитата си в Хасково Григор организира единствено една публична среща - с кмета на града Станислав Дечев, който в следствие също бе подложен под карантина. У дома останаха още президентът на локалния тенис клуб Йордан Йорданов, родственици на международния номер 19, публицисти и почитатели. В Хасково българският тенисист организира една открита подготовка дружно с наставника си Кристиан Гро, който също даде позитивен резултат за COVID-19, а по-късно се снима с фенове и приказва пред медиите.

След като стана ясно, че Димитров е инфектиран с ковид, всички участници в " Адриа Тур " също бяха тествани. Заразени са още Новак Джокович и брачната половинка му, последният противник на българина Борна Чорич, Виктор Троицки, който игра в Белград, както и бременната му половинка. Позитивни са тестванията на физиотерапевтът на Димитров - Алгис Христов и двама от треньорите на Новак Джокович.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР