Няма запис от видеокамерите какво се е случило и защо

...
Няма запис от видеокамерите какво се е случило и защо
Коментари Харесай

Замитат следите: Изчезнаха записите от камерите за смъртта на малката Вивиан в турски хотел, появиха се странни документи

Няма запис от видеокамерите какво се е случило и за какво умря случайно дребната Вивиан в аквапарка на турски хотел по време на почивката си. Детето умря, откакто се спусна по пързалката и откакто споделя на татко си, че дете го е ритнало в корема и доста го боли.

Родителите желаеха още в същия ден да видят какво се е случило, с цел да схванат истината за гибелта на щерка си, само че от хотела не са им дали записа.

Случаят бе скоростно стихотворец от българското външно министерство, което изпрати българския консул Момчил Русинов на място в град Дидим, с цел да обясни на място събитията. Консулът е посетил хотела и полицията, само че от там са му споделили, че тъкмо мястото, където е станал случаят - басейнът, е „ сляпа точка” и няма да предадат видеозаписа, написа Флагман. Така съмненията на фамилията, което търси правдивост, че записът ще изчезне, се оказаха правилни.

Вивиан Вачева беше едвам на 7 година, а родителите й са Тони Вачева и известнитт български тенор Веселин Вачев. Семейството упреква хотела и че аквапаркът не е обезопасен, защото не е имало човек, който да спуска и посреща децата в басейна и по този начин те са се блъскали.

От дейностите на българския консул, който е посетил и полицията, излиза наяве, че фамилията е било накарано да подпише и документ, че няма да подават тъжба по случая с щерка им. Били снети показния след случая, в наличието на преводач, обезпечен от госпожа Вачева.

Семейството е доста ненадейно, тъй като няма по какъв начин да обезпечи преводач, защото е в болничното заведение, до момента в който се пробват да спасята щерка им.

Оказва се, че в документа бащата е заявил, че не желае никой да е виновен по случая и няма желание да подава тъжба или дело. Портоколът е подписан от бащата, преводача Михайлова и юрист. Все отново в него съществува и изискване, че показанията могат да бъдат изменени, при изискване че решат поради прочувствения потрес.

Бащата си спомня за показанията, само че показа, че е необичайно да подписва подобен документ, защото Вивиан е била жива тогава, когато са давали тези показания.

Документите бяха преведени едвам в България, защото в шока родителите са подписвали всевъзможни документи на турски език.

Разследването продължава, като се открива за какво и дали е бил обезопасен аквапаркът и басейнът и дали е имало занижен надзор.

Семейството търси турски юрист, който води делото им в прилежащата страна.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР