Няма замърсяване на въздуха от пожара в цех на „Цариградско

...
Няма замърсяване на въздуха от пожара в цех на „Цариградско
Коментари Харесай

Реакции след пожара: Има ли замърсяване на въздуха в София?

Няма замърсяване на въздуха от пожара в завод на „ Цариградско шосе “, оповестиха от Регионална ревизия по околната среда и водите (РИОСВ) в София.

Извършено е проучване с газанализатор за спешни обстановки (Gasmet DX 4040).

Моментните стойности на индикаторите на качеството на въздуха, измерени в непосредствена непосредственост до площадката за произвеждане на пластмасови тръби към „ Хидросъоръжения “ ООД, не са отчели рискови равнища на нездравословни субстанции.

Към момента на измерването концентрациите са били под границите на разкриване.

Както е ясно, пожар избухна в завод за произвеждане на пластмасови тръби в София. Той се размина без потърпевши хора. По разкази на очевидци първата пожарна е пристигнала на място 10 минути след експлоадирането на огъня.

Фирмата се занимава с произвеждане на пластмасови произведения от четири години и има 10 служащи. По време на експлоадиране на пожара в цеха е имало осем души. Те са видели пламък в единия завършек на машината, пробвали са да го загасят, само че не са съумели, а пожарът се е увеличен бързо, по тази причина са напуснали постройката, описа притежателят. Щетите евентуално са огромни, поради че е изгоряла главната машина, обиден е и покривът.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР