Няма загинали при катастрофи в новогодишната нощ, но пешеходец е

...
Няма загинали при катастрофи в новогодишната нощ, но пешеходец е
Коментари Харесай

Полицията регистрира няколко катастрофи с пияни шофьори в новогодишната нощ

Няма починали при произшествия в новогодишната нощ, само че пешеходец е потърпевш на бул. " Цариградско шосе ", сподели през днешния ден контрольор Лъчезар Близнаков от отдел " Пътна полиция " към Главна дирекция " Национална полиция ", представен от организация " Фокус ". Регистрирани са две произшествия с присъединяване на пияни водачи.

На територията на Община Хисаря лидер на 23 години, с 1.82 централизация алкохол в кръвта се е преобърнал край пътя. На територията на Хасково също е станало едно произшествие с лидер, който е карал с 1.72 промила.

Според " Нова телевизия " при злополуката в Хасково са потърпевши петима души, измежду които и бременна жена. Ударът е станал малко след среднощ сред три автомобила на централно кръстовище.

След сдърпване в столично заведение към 6 часа сутринта, обиден водач подкарал автомобила си и блъснал двама индивида от защитата и още четирима посетители на заведението. Всички са настанени в болница, а лидерът е бил използвал алкохол.

Инспектор Близнаков уточни, че липсват сигнали от жители за водачи, седнала зад кормилото пили. " Всички водачи, които сядат пили, са пили с някого. Как могат да стоят хората безучастни и да разрешават на някого да се качи в колата и да ръководи? ", разяснява той.

Вчера и през нощта са установени над 50 водачи, използвали алкохол, уточни инспекторът. От началото на Коледните празници пътна полиция е записала над 38 хил нарушавания, свързани главно с превишена скорост.

" На водачите на МПС са наложени над 2300 насилствени административни ограничения ", сподели той и посочи, че включително има и отнети свидетелства за ръководство и спрени от придвижвания МПС.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР