Няма забавяне в строителните работи по изграждане на третия лъч

...
Няма забавяне в строителните работи по изграждане на третия лъч
Коментари Харесай

Стоян Братоев: Третият лъч на метрото ще е готов през април

Няма закъснение в строителните работи по създаване на третия лъч на метрото в София, заяви шефът на " Метрополитен " проф. Стоян Братоев пред " Хоризонт ".

Столицата стартира новото десетилетие с 12 км ново метро. За една част от трасето дейностите са завършили даже по-рано от оповестения краен период - 5 октомври, декемврийските също са приключени в период, изясни той. " И остават само тестванията в сектора от Красно село до " Граф Игнатиев ", които започнаха ноември и тяхната дълготрайност е от порядъка на пет месеца и половина. "

Системите на " Сименс " за ръководство са шест, с три подсистеми – за ръководство, автоматика и сигурност. " Трябва взаимно да работят влаковете със системите. Това сега се прави. От през вчерашния ден " Сименс " са още веднъж тук, на обекта, не престават тестванията, защото по празниците имаше прекъсване на работата от тяхна страна ", добави шефът на " Метрополитен ". Ориентировъчно се обрисува тестванията да приключат през април.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР