Няма връщане назад – две песни с този рефрен звучат

...
Няма връщане назад – две песни с този рефрен звучат
Коментари Харесай

Анна Заркова: Докарахме го дотам, че да се питаме не как, а къде ще живеят българите след години

„ Няма връщане обратно ” – две песни с този рефрен звучат по радиото през днешния ден - на тази дата, която избрахме за Празник на нашата воля да тръгнем по пътя към демокрацията.

Няма връщане обратно – това е толкоз правилно в този момент, колкото и когато Б.Т.R. и Подуене блус бенд за пръв път го изпяха. И то ( да ме простят обичаните артисти за тази интерпретация) три дни преди изборите звучи изключително настоящо ", във Facebook.
 Мнение: Явно не си научихме урока от Тодор Живковото време Мнение: Явно не си научихме урока от Тодор Живковото време
" Какъв ден е... За някого - денят на Преврата, за другиго - денят на Демокрацията, за трети - Денят на Банана, за четвърти - денят на р...

" Ясно е, нали, че на 14 ноември ние решаваме въпроса за политическото развиване на нацията – напред или обратно? Решаваме: харесва ли ни корупционният режим на клептократите, които 12 година ни ръководят, или желаеме да бъдем ръководени като в страните, в които бягаме да се спасяваме?

НИЕ решаваме – това не е като да напълним площадите, с цел да приветстваме, както направихме 32 година по-рано, свалянето на Живковия режим с партиен прелом. И не е като да седим по диваните, както в последно време вършим, и да чакаме да ни каже някой по тв приемника по какъв начин ще живеем в идните 10, 20, 30 години.

Докарахме го до такава степен, че да се питаме не по какъв начин, а къде ще живеят българите след 10, 20,30 години. И отговорът ще е печален, в случай че се уплашим по средата на пътя в този момент – от паническия писък на клептокрацията, че иде безпорядък - и се върнем в лъжливото успокоение на корупционното тресавище. Отговорът ще е печален като майчин рев - че множеството българи няма да живеят в България. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР