Няма война между президента и премиера. Понякога политическият речник е

...
Няма война между президента и премиера. Понякога политическият речник е
Коментари Харесай

Министър Димов: Няма война между Бойко Борисов и Румен Радев

Няма война сред президента и премиера. Понякога политическият речник е по-агресивен. Румен Радев и Бойко Борисов ще намерят метод да продължат дейностите си в институционален синхрон. Това сподели пред Канал 3 министърът на околната среда и водите Нено Димов. " Не виждам причина да си депозирам оставката, до момента в който имам поддръжка. Придържам се към програмата, която е заложена. Протестите за Пирин са политически, на партия която не можа да премине 4-процентовата преграда на последните избори ", добави Нено Димов.

" Това е офанзива против държавното управление в бранш " Околна среда ". Ще има втори кабинков въжен превоз в Банско единствено след законови процедури. Необходими са оценка на въздействието, както и капиталово желание. Самите процедури ще траят месеци ", добави Нено Димов.

" Витоша е извънредно значима, би трябвало да бъде върната на София и на софиянци. Има план, само че той най-вероятно ще бъде върнат за спомагателни въпроси. Да се надяваме, че няма да има обжалване ", разясни министърът на околната среда и водите.

" Няма напрежение сред водачите в Обединените патриоти - Волен Сидеров, Красимир Каракачанов и Валери Симеонов. Няма напрежение сред министъра на туризма Николина Ангелкова и вицепремиера Валери Симеонов ", сподели още Нено Димов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР