няма видими повреди след непланираното включване на двигателите на руския

...
няма видими повреди след непланираното включване на двигателите на руския
Коментари Харесай

МКС е без повреди след инцидента при скачването на модула Наука

няма забележими повреди след непланираното включване на моторите на съветския модул " Наука " при скачването. Това заяви ТАСС, базирайки се на Роскосмос. Последиците от спомагателното натоварване обаче още се правят оценка, тъй като обстановката е била изключителна.

Двигателите са се присъединили в сходство с логаритъм за сигурност на системата за ръководство на модула, приела, че той е в свободен полет, сподели изпълнителният шеф на Роскосмос по пилотирани галактически стратегии Сергей Крикальов. Модулът " Наука " беше изстрелян от космодрума " Байконур " на 21 юли, а ден по-късно се скачи с МКС. Няколко часа по-късно ненадейно моторите му се включиха и това докара до изместване на МКС. обстановката не е била рискова за екипажа.
 За първи път: Ученици от България ще приказват с астронавти на галактическа станция За първи път: Ученици от България ще приказват с астронавти на галактическа станция
На 26-ти юли (понеделник) България за първи път ще реализира видеоконферентна връзка онлайн с Международната галактическа станция, съобщ...

Модулът е предопределен за осъществяване на съветската стратегия за научни и приложни проучвания и опити. След стартирането му в употреба съветският сегмент на МКС ще получи в допълнение пространство за работни места, предпазване на хранителни артикули, съоръжение за вода и О2. Модулът разполага също с втора тоалетна за съветските космонавти и каюта за трети член на екипажа. В " Наука " ще се обитава и европейската роботизирана ръка ЕРА, която ще разреши осъществяването на действия от борда на станцията, без да се постанова излизане в открития космос, предава.

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР