Няма вече ГЕРБ, това е машина за гласуване на един

...
Няма вече ГЕРБ, това е машина за гласуване на един
Коментари Харесай

Управляват ни ДПС и Галя от посолството: Вежди

" Няма към този момент ГЕРБ, това е машина за гласоподаване на един човек ”, съобщи пред bTV някогашният министър на културата и ексшеф на Народно събрание Вежди Рашидов. " С Бойко Борисов се чух последно преди 5 месеца. Обичах го. Вече не. Когато човек се разочарова, стопира да обича ”, уточни той.

" Движение за права и свободи ръководи Сглобката. С Ахмед Доган съм бил в несъгласия, само че с днешна дата, в цялата обстановка, той е един от най-мъдрите играчи в политиката ”, разяснява още Рашидов.

" Защо Делян Пеевски да не е водач на Движение за права и свободи ”, недоумява някогашният народен представител. " Сега го атакуват. Защо? Какъв е казусът с него, че е с малко повече килограми?, запита Рашидов. " Зад тази едра външност седи един интелигентен, прагматичен, нелошо мислещ човек. Сулю и Пулю стана народен представител, той за какво е станал?! Глупав човек пари не прави, той най-малко си ги е заявил. Трябва да го оценим ", сподели той.

" Какво значи Магнитски  – един американски отпадък, който ни го хвърлиха да се мърсим непрестанно. Какво ни дефинира Магнитски? Какво се случва с Европа като има Магнитски? Много значимо! Това са американски дъвки. Нас ни ръководи Галчето от посолството ”, заключи Рашидов.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР