Няма вече Албена Вулева! Скандалната водеща смени не само религията,

...
Няма вече Албена Вулева! Скандалната водеща смени не само религията,
Коментари Харесай

Тотално изтрещя: Албена Вулева вече е Бейза ходжа

Няма към този момент Албена Вулева! Скандалната водеща смени освен религията, само че и името си–Бейза ходжа. Турското ми име е Бейза. Така ще се споделя към този момент и моята публична страница във Фейсбук”, разгласи някогашната риалити звезда. В последните месеци тя не стопира да шокира обществото–първо със забраждането си, а по-късно и с признанието, че изповядва исляма.

Според слуховете, всичко почнало поради мъж от арабския свят, написа „ България днес”. Именно поради него някогашната журналистка решила да промени религията си и почнала да учи Корана. В последна сметка след няколко месеца двамата се разделили, само че ползата към религията останал у Вулева.

Още предходната година тя разгласи, че към този момент изповядва исляма, даже върви с изменени одежди. Устата водеща не стопира да пропагандира и други да се срещнат с исляма и че това е най-миролюбивата вяра на света. Дори се е записала на уроци по турски език и желае да живее в Истанбул някой ден. Като дефинира града като един от най-красивите.

Албена към този момент не чества Коледа и не яде свинско. Вижда се единствено с най-хубавата си другарка, която също убедила да смени религията си. Близки на водещата настояват, че точно поради някогашния си обичан тя трансформира възгледите си. Но даже и след раздялата, продължава да изповядва новата философия.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР