Няма вече Албена Вулева! Скандалната водеща смени не само религията,

...
Няма вече Албена Вулева! Скандалната водеща смени не само религията,
Коментари Харесай

Албена Вулева смени името си

Няма към този момент Албена Вулева! Скандалната водеща смени освен религията, само че и името си–Бейза ходжа. „ Турското ми име е Бейза. Така ще се споделя към този момент и моята публична страница във Фейсбук”, разгласи някогашната риалити звезда. В последните месеци тя не стопира да шокира обществото–първо със забраждането си, а по-късно и с признанието, че изповядва исляма.

Според слуховете, всичко почнало поради мъж от арабския свят, написа „ България днес”. Именно поради него някогашната журналистка решила да промени религията си и почнала да учи Корана. В последна сметка след няколко месеца двамата се разделили, само че ползата към религията останал у Вулева.

Гаджето на Петя Дикова гол пред...

Още предходната година тя разгласи, че към този момент изповядва исляма, даже върви с изменени одежди. Устата водеща не стопира да пропагандира и други да се срещнат с исляма и че това е най-миролюбивата вяра на света. Дори се е записала на уроци по турски език и желае да живее в Истанбул някой ден. Като дефинира града като един от най-красивите. Албена към този момент не чества Коледа и не яде свинско. Вижда се единствено с най-хубавата си другарка, която също убедила да смени религията си.

Вулева громи Кулагин с черна магия

Близки на водещата настояват, че точно поради някогашния си обичан тя трансформира възгледите си. Но даже и след раздялата, продължава да изповядва новата философия. Преди да срещне арабската си обич, Албена имаше дългогодишна връзка с фитнес инструктора Недик Недев. Двамата даже се сгодиха, само че по този начин и не стигнаха до брак, откакто той си откри по-млада жена.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР