Няма вълшебно лекарство, когато става въпрос за загуба на тегло,

...
Няма вълшебно лекарство, когато става въпрос за загуба на тегло,
Коментари Харесай

Прекалихте с храната по празниците? Включете тези чайове, за да се отървете от излишните килограми

Няма вълшебно лекарство, когато става въпрос за загуба на тегло, само че пиенето на чай може да ви помогне в битката с непотребните килограми. Пиенето на чай е обвързвано с всички типове изгоди за здравето, в това число по-нисък риск от сърдечни болести и диабет. И като част от положителната диета, чаят може също да ви помогне да загубите телесни мазнини и да поддържате здравословно тегло. Ето 5 типа чайове, които да включите в всекидневието си, в случай че искате  да се отървете от непотребните килограми.

Зелен чай
По какъв брой чаши чай да пием през зимата?
Чай за закуска, обяд, следобеден чай и вечеря, можете още сред и преди лягане... Толкова сме привикнали с тази напитка, че рядко се зами...
Прочети повече
Зеленият чай може да помогне за увеличение на окисляването на мазнините, което значи, че оказва помощ за превръщането на мазнините в сила, което може да помогне за поощряване на загубата на тегло. Това е по този начин, тъй като зеленият чай е цялостен с антиоксиданти, наречени катехини, за който е потвърдено, че усилват изгарянето на мазнини, изключително по време на подготовка.

Чай Улун

Подобно на зеления чай, се счита, че улун усъвършенства загубата на тегло, като усъвършенства метода, по който тялото ви метаболизира мазнините. Чаят Улун има плодов или пъстър усет и заради наличието му на кофеин е най-добре да се употребява по-рано денем.

Черен чай

Подобно на зеления и белия чай, черният чай също се прави от листата на растението Camellia sinensis, което съдържа антиоксидантни свойства. И сходно на зеления чай, полифенолите, присъстващи в черния чай, могат да оказват помощ за поощряване на загубата на тегло посредством понижаване на приема на калории и стимулиране на разграждането на мазнините.
Защо ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пием този чай
Чаят от лайка е един от най-полезните. Той е съвършеното средство за възстановяване на съня. Разбира се, това напълно не е единственото, ко...
Прочети повече
Бял чай

Изследванията демонстрират, че белият чай има антиоксиданти, сходни на зеления чай, които могат да насърчат загубата на тегло посредством усилване на изгарянето на мазнини. Разтворът на дестилат от бял чай съдържа полифеноли, които спомагат за увеличение на разграждането на мастните кафези.

Чай от хибискус

Чаят от хибискус е тип билков чай, подготвен от цъфтящото растение хибискус. Необходими са повече проучвания, с цел да се дефинира какъв брой е ефикасен за загуба на тегло, само че някои изследвания демонстрират, че чаят от хибискус може да защищити от затлъстяване. Чаят от хибискус е билков чай, който не съдържа кофеин, тъй че може да се пие когато и да е на деня.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР