Няма ваканция за Антъни Джошуа! Шампионът на Международната боксова федерация

...
Няма ваканция за Антъни Джошуа! Шампионът на Международната боксова федерация
Коментари Харесай

Неприличен жест от Джошуа за феновете на Фюри

Няма почивка за Антъни Джошуа! Шампионът на Международната боксова федерация (IBF) Световната боксова асоциация (WBA), Световната боксова организация (WBO) и Международната боксова организация (IBO) би трябвало да мисли за съперниците си, даже когато си почива.

И очевидно това не му е доста прелестно!
Кобрата взе участие в шампионат, който ще дефинира абсолютния международен първенец? Българският боксьор може да се изправи против Антъни Джошуа още в първата среща
По време на ваканцията си в Испания, британецът беше разпознат и помолен от свои фенове за селфи. Друга групичка на плажа в Марбея обаче очевидно симпатизираше на първенеца на Световния боксов съвет (WBC) - Тайсън Фюри.

Шегаджиите даже не изчакаха Джошуа да се снима с почитателите, а щом го видяха започнаха да викат " Има единствено един - Тайсън Фюри ".

Във очевидно положително настроени Ей Джей им отговори със... междинен пръст, а по-късно се причисли към своята компания.

Anthony Joshua giving a cheeky response to a group of Tyson Fury fans in Marbella today…

[ Sam Price] pic.twitter.com/ioDOvjypaM
— Michael Benson (@MichaelBensonn) July 11, 2020

Евентуален мач сред Джошуа и Фюри сега би определил абсолютния международен първенец в тежка категория. Преди това да се случи обаче, двамата би трябвало да се изправят против други противници. Джошуа би трябвало да се боксира с Кубрат Пулев - наложителен кандидат за купата на IBF. Мачът беше плануван за юни 2020 година, а в следствие анулиран поради пандемията от ковид. Все още няма нова дата да него.

Фюри пък ще се изправи за трети път против някогашния собственик на пояса си - Дионтей Уайлдър. Очаква се този мач да стане факт до края на 2020 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР