Няма цена, която Борисов не е готов да плати, и

...
Няма цена, която Борисов не е готов да плати, и
Коментари Харесай

Ивайло Лилов: Борисов е готов да пожертва и родината ни, за да оцелее лично

Няма цена, която Борисов не е подготвен да заплати, и ще пожертва всеки един в името на персоналното си оцеляване. Той е подготвен да пожертва всичко, в това число и родината ни, с цел да оцелее персонално, което е незаконно.

Това съобщи Ивайло Лилов, член на Националния съвет на Българска социалистическа партия и ръководител на Българска социалистическа партия - Враца, съобщи Агенция " Фокус ".

По мотив оставката на зам.-министъра на стопанската система, Лилов е безапелационен, че подаването на оставка не е правосъдие. „ Управляващите работят на правилото – в случай че ни заловен, заловен. Всеки, който са съумели да заловен, подава оставка и разчита, че с това се е завършило. Но дали е взел няколко милиона или 370 000 лева по стратегия, с цел да си направи своя лична хасиенда, няма значение, тъй като е ощетил страната и българите “, сподели още Лилов. Според него единственият вид да има правдивост и правораздаване е днешната власт да си отиде и да има обективен развой, който да накаже всички тези, които са злоупотребили с властта. „ Очевидно има доста схеми, които занапред ще излизат. Вероятно има и доста тарикати, които са се възползвали от служебното си състояние, с цел да се облагодетелстват по един или различен метод – дали себе си, дали тъщата “, разяснява той.

Във връзка с провелия се Национален съвет на Българска социалистическа партия, Лилов изясни, че е имало доста огромен брой номинации. „ От 90 души описът се сведе до 30, които действително участваха в полемиката, а от тях избрахме най-хубавите 17. Процесът е дълъг и доста хора вземат участие в него “, сподели още Ивайло Лилов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР