Няма точна дата за подновяването на Бундеслигата. Оптимистичните прогнози са

...
Няма точна дата за подновяването на Бундеслигата. Оптимистичните прогнози са
Коментари Харесай

"Гладбах" ще играе пред фенове дори Бундеслигата да е при закрити врата

Няма точна дата за подновяването на Бундеслигата. Оптимистичните прогнози са едно от най-интересни футболни шампионати да бъде обновено през май, само че с мачове при закрити порти.

Unreal support from an outstanding set of fans https://t.co/th8V0a4ZlY
— Gladbach (@borussia_en) April 14, 2020

В " Борисия " Мьонхенгладбах обаче надали ще усетят с цялостна мощ неналичието на почитателите по трибуните, тъй като последователите имат концепция.

На трибуните ще бъдат сложени картонени фигури с лица на последователи на " жребчетата ". Всеки почитател може да " бъде " на " Борусия Парк " против 19 евро.

Картонените фигури се вършат от две локални компании, а към този момент са отпечатани повече от 1000 броя.

Един от основателите е Инго Мюлер. Той разяснява, че " търсенето стартира много бързо " и изрази вяра, че " можем да изградим дребна посещаемост за играчите ".
На мач в Беларус, само че... виртуално (ВИДЕО) Макети на почитатели изгледаха "Динамо " Брест - "Шахтьор " Солигорск
Единственото футболно състезание в Европа, в което към момента се играят мачове с аудитория е Беларус. Властите в страната не считат за нужно да лимитират скупчването на хора на едно място, само че самите почитателите започнаха към този момент да се тормозят и след първичния възторг трибуните започнаха да остават празни. Затова преди към седмица " Динамо " Брест реши да замести същинските почитатели с виртуални, а в интернет върви продажба на билети и за идващите дуели на отбора.

bTV приканва: останете си у дома!.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР