Няма точен момент, изчислен по специална формула, в който е

...
Няма точен момент, изчислен по специална формула, в който е
Коментари Харесай

Кога е твърде рано да кажеш Обичам те?

Няма прецизен миг, изчислен по специфична формула, в който е добре да кажете „ Обичам те “. Когато сте в нова връзка е мъчно да прецените по кое време е настъпил този подобаващ миг. Чудите се дали не избързвате. Страх ви е да признаете същинските си усеща и това е обикновено, тъй като не спирате да се питате дали сътрудникът ви ще отговори със същото. Тези страхове и стандарти постоянно ни пречат да бъдем откровени и да изразим това, което усещаме.

Колко време е нужно да изчакате преди да кажете „ Обичам те “?

Всичко зависи от това какво значи това самопризнание за вас. На някои хора им лишава месеци, даже години да признаят, че обичат някого. Изразяването на любовта наподобява друго за другите хора. Голямо значение има това до каква степен сте сигурни по какъв начин се чувствате и дали успявате да разграничите привличането от любовта и обичта, счита Карла Мари Манли, клиничен психолог, представена от mindbodygreen.com. Тя счита, че някои хора употребяват тази фраза много свободно, като не влагат дълбоки усеща. Други бъркат любовта с други усеща. Тези хора могат да кажат „ Обичам те “ още през първите седмици и месеци от връзката, без да осъзнават действителните си усеща.

Кога е най-добре да кажете „ Обичам те “ съгласно мъжете?

Според данни на OKCupid, основани на проучване върху 6000 души, 62% от хората считат, че би трябвало да кажете „ обичам те “ незабавно щом го почувствате, до момента в който 22% от хората считат, че е добре да изчакате най-малко няколко месеца до това самопризнание. Едва 3% считат, че е добре да се изчака най-малко година, с цел да сте сигурни в възприятията си. Изследванията демонстрират, че на мъжете им лишава приблизително по към 3 месеца, с цел да кажат „ Обичам те “, до момента в който при дамите са нужни минимум 5 месеца за това самопризнание в обич.

Колко скоро е прекомерно скоро да кажете „ Обичам те “?

Ако не познавате индивида до себе си добре, несъмнено, че е прекомерно рано да кажете, че го обичате. Влюбването постоянно бива бъркано с любов. Влечението, което изпитвате при започване на връзката ви кара да си мислите, че сте го заобичали, само че за това се изисква време. Дори да сте сигурни, че сте срещнали любовта на живота си, не бързайте с тези думи, тъй като те имат извънреден смисъл и с тях не би трябвало да се прибързва.

Как да разберете по кое време да кажете „ Обичам те “

Да обичаш някого значи да го виждаш подобен, какъвто е в действителност и дружно с всичките му дефекти да го приемаш и обичаш какъвто е. Този развой изисква малко повече време, в сравнение с множеството хора допускат. Силните и слабите страни на индивида до вас са съвкупността, която го прави персона. Ако приемате тази персона в цялостната ѝ целокупност и въпреки всичко желаете да споделяте живота си с него, тогава можете да кажете „ Обичам те “.

Как „ Обичам те “ се трансформира във връзката?

Доктор Манли счита, че все пак, възприятието на обич може да се появи и изяви едвам няколко седмици след познанството с някого. В взаимозависимост от времето, прекарано дружно и дълбочината на взаимоотношението сред сътрудниците, същинската обич може да се появи по-рано от елементарното разбиране. Ето за какво може да бъде изживяна и изразена вербално и в това няма нищо неприятно.

Трябва ли да го кажете първи?

Някои хора имат вяра, че мъжете са тези, които би трябвало да вършат първите крачки. Като цяло, когато двама души се обичат и изпитват усеща един към различен, няма нищо неприятно единият пръв да признае по какъв начин се усеща и да каже „ Обичам те “ не подвластно дали е мъж или жена. Единственото, което в действителност има значение, е да сте сигурни в думите си. Не го казвайте просто тъй като се чака от вас или тъй като го вършиме импулсивно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР