Няма такова нещо като частична зона, забранена за полети, предупреди

...
Няма такова нещо като частична зона, забранена за полети, предупреди
Коментари Харесай

Министърът на отбраната на САЩ: Няма такова нещо като частични зони, забранени за полети


Няма такова нещо като частична зона, неразрешена за полети, предизвести министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин, визирайки апелите за въвеждане на сходно ограничаване над Украйна, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция. " Това в действителност значи, че влизаш в пердах. Биеш се с Русия ", съобщи той.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2770
" Няма елементарен или елементарен метод това да бъде направено ", сподели Остин на взаимна конференция с министъра на защитата на Словакия Ярослав Над. Той съобщи и че Съединени американски щати са шокирани " от бруталността " на съветските офанзиви в Украйна и означи, че Държавният департамент сега преценя дали са били осъществени закононарушения. " Това са цивилни и затова те не трябва да бъдат вземани под прицел ", добави Остин.

Словашкият министър Над сподели, че Словакия е подготвена да изпрати в Украйна оръжия като зенитноракетни системи С-300, с цел да й помогне да се отбрани от съветската инвазия, само че е належащо страната му да придобие нови системи, преди да се раздели със старите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР