Няма спор - хитът на това лято и годината като

...
Няма спор - хитът на това лято и годината като
Коментари Харесай

Съсипаха я тая държава! И Зори Джи мисли да мигрира, иска да живее извън България

Няма спор - шлагерът на това лято и годината като цяло е един. Това е Your Look At Me на Зори Джи, която може и да не завоюва сърцето на " Ергенът ", както и няколко хилядарки от изявленията, само че пък завоюва любовта на хората, както се споделя. 

Уви, Your Look At Me ще звучи някак тъжно напълно скоро, тъй като Зори Джи няма желание да се задържа прекомерно дълго време в България. " Винаги съм симпатизирала на това да пребивавам в чужбина ", съобщи тя в изявление и посочи, че нееднократно е живяла на разнообразни дестинации - от екзотични, по-екзотични. " На този стадий съм с България, само че ми се желае на по-късен стадий да се установя зад граница ", решена е Зори.

Виж още: Сваляла ли си е гащичките и пред Коцето? Бонбонова проговори за раздялата му с Райна 

Докога риалити звездата ще е в България, евентуално и тя не знае, защото по всичко проличава, че е в родината си, с цел да откри мъж, с който да сътвори фамилно гнездо. 

Виж още: Да отговориш на злобата със завист: Дениз Хайрула сподели по какъв начин наподобяват злобарите

Перфектният мъж за Зори би трябвало да има нейната ценностна система и да е подготвен за деца и семейство. Външният тип? Не е значим! Така че, в случай че има ергени, отговарящи на профила, може би пък Зори е вашата дама.

Изображение: https://www.instagram.com/zoriginter/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР