Няма спор, че в последните години българското кино и индустрия

...
Няма спор, че в последните години българското кино и индустрия
Коментари Харесай

Кои са петте най-добри български сериала за последните 10 години?

Няма спор, че в последните години българското кино и промишленост е в подем. В тази публикация ще разгледаме петте най-добри български сериала, които са се появили на дребния екран. Някои от тях направиха и интернационален дебют. Нека забележим кои са заглавията, които хванаха нашето внимание: 

5) " Дървото на живота "  
 Запознайте се с Вера Йорданова - звездата от хитовия сериал Белези Запознайте се с Вера Йорданова - звездата от хитовия сериал " Белези "
Личната история на Вера Йорданова от хитовия сериал на bTV " Белези " е не по-малко трагична от тази на героинята ѝ в продукцията, коят...

Единственият (за момента) исторически сериал, който слага акцент на събитията от интервала на Царство България. Характерът на сериала е историческа драма и в него се изявяват някои от най-големите артисти у нас. За жал сериалът не съумя да завоюва вниманието на всеобщата аудитория. Ако не сте го гледали, то предлагаме да го извършите. 

4) " Под прикритие "  

Криминалният сериал събра на едно място имена като Ивайло Захариев, Михаил Билалов, Александър Сано, Захари Бахаров и доста други. Първите сезони бяха извънредно забавни и се радваха на голям рейтинг, само че като че ли остана чувството за разводняване на историята и сюжета в последните сезони. Правата на сериала бяха продадени и той ще бъде предаван в други страни. 

3) " Откраднат живот "  

Този сериал се концентрира върху историите на лекари и техни близки. През сезоните видяхме по какъв начин сюжетът се промени и включи нови персонажи и артисти в своето деяние. Ако сте почитатели на подобен вид продукции - здравна драма, то несъмнено предлагаме. 
 Междузвездни войни се клонира в голям брой сериали " Междузвездни войни " се клонира в голям брой сериали
Lucasfilm възнамерява невиждано разширение на " Вселената на Междузвездни войни " за платформата Disney +, с голям брой телевизионни сер...

2) " Скъпи наследници "  

Тази продукция показа забавна и лека сюжетна линия и показа в основните функции обичани лица като Орлин Павлов и починалата Лорина Камбурова. Въпреки, че имаше и съществени (дори драматични) моменти, по-лекият звук на сериала и положителната актьорска игра му завоюваха много почитатели по времето, в което се излъчваше. 

1) " Дяволското гърло "  

Определено най-хубавият български сериал, който е излизал. Той към този момент направи своя интернационален дебют, а в основните функции блестяха Теодора Духовникова и Владимир Карамазов. Имена като това на Стоян Радев блестяха в актьорския състав. Историята на откриване на серийни убийства в региона на Смолян ни държеше със спотаен мирис цели 12 епизода преди да стане ясно кой избива трафиканти на бежанци и за какво. Не пропускайте. 

Кои са вашите обичани български сериали? Споделете с нас в мненията!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР