Няма спор, че ни липсват големите, бляскави събития от света

...
Няма спор, че ни липсват големите, бляскави събития от света
Коментари Харесай

Когато ние не отиваме при модата, модата идва при нас

Няма спор, че ни липсват огромните, блестящи събития от света на модата и шоубизнеса. Но явно още няколко месеца ще можем единствено да си мечтаем за тях. Добре че е интернет, с цел да си набираме нужните дози изкуство и развлечение.

А в този момент и стилната промишленост е подготвена да премине в онлайн вид. След Шанхай и Токио, в този момент и Седмицата на модата в Лондон за пръв път в 40-годишната си история ще се организира не онлайн с аудитория, а напълно в интернет пространството. Но това не е единственият казус в тазгодишното издание.

От 12 до 14 юни в Лондон по традиция се показва най-новото в света на мъжката мода. Заради настоящата обстановка обаче, събитието ще бъде джендър неутрално и ще включва показване на мъжки, дамски и унисекс сбирки . Същото решение е взето и за събитието, което се организира през септември.
 Снимка 477270

Форматът на форума ще е напълно друг, включват изявленията, подкастове и разходки в цифрови изложбени зали. Всичко това ще може да се следи на уеб страницата на събитието, който е отворен за всички - основатели и консуматори на стилните творби.

Това решение на уредниците е неповторимо освен заради обстоятелството, че трансформира напълно формата на събитието, само че и тъй като разрешава на висшата мода да влезе в домовете на доста повече хора, прави я по-близка , написа Independent.
 Испанската кралица Летисия, облеклата на цветя и пролетната мода
Цветята на кралица Летисия

Отново в крайник с трендовете

Освен това, дизайнерите ще имат опцията сами да показват своите сбирки и да описват историите, които стоят зад тях. Така модата става още по-разбираема, а и е комбинирана в огромна доза ентусиазъм, което всеки може да откри за себе си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР