Няма спор, че модерните технологии могат да са много атрактивни

...
Няма спор, че модерните технологии могат да са много атрактивни
Коментари Харесай

Opel показва плановете си за бъдещето с Experimental

Няма спор, че модерните технологии могат да са доста атрактивни и притеглят вниманието. Прекомерното захласване по тях обаче може да е нездравословно. Затова някои автомобилни производители в последно време подхващат нов метод с ограничение на софтуерната еуфория.

Opel даже отива още по-далеч с новия си първообраз Experimental. Колата демонстрира бъдещето на марката и огромна роля в него ще има концепцията за цифрова детоксикация. Това не значи, че Opel Experimental е „ аналогов “. Напротив, технологии не липсват, само че те са ориентирани към това да вземат решение съответни нужни и да не се пробват непрекъснато да притеглят вниманието на водача и пасажерите.

Opel Experimental има нова прожекционна технология, която заменя обичайните екрани за инфотеймънт. Страничните огледала са сменени с камери. Колата разполага и с нужните датчици, радари и спомагателни камери за другите функционалности за сигурност.

Голяма част от интериора може да бъде персонализирана съгласно желанието. Например може да се ръководи каква информация се демонстрира, посредством Tech Bridge панела. А подложката Pure Pad пред предния подлакътник също може да бъде персонализирана за достъп дю определени менюта.

Opel Experimental отстрани механичните съставни елементи на кормилното ръководство. Това разрешава лесното прегъване и прибиране на кормилото, когато не е нужен. Седалките са направени от 3D мрежеста конструкция, която ги прави комфортни и адаптиращи се към индивида, само че и доста по-леки.

Още за модела четете на
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР